Η εταιρεία BnGwood δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα των ξύλινων εφαρμογών με μεγάλη εξειδίκευση στην κατασκευή ντουλαπιών κουζίνας, ντουλαπών υπνοδωματίων (συρόμενων και ανοιγóμενων), στην τοποθέτηση σκαλοπατιών, επένδυσης, στις εσωτερικές πόρτες μασιφ, ημιμασιφ, mdf, laminate και ειδικών κατασκευών. 

Με πολύχρονη και δημιουργική συνεργασία της BnGwodd με αρχιτέκτονες, μηχανικούς και διακοσμητές κατασκευάζουμε μεγάλες και απαιτητικές εργασίες ξύλινων εφαρμογών τόσο για ιδιωτικούς όσο και επαγγελματικούς χώρους όπως καταστήματα εστίασης, θέατρα, ξενοδοχεία κλπ., σε ΟΛΗ την Ελλάδα. 

Το αποτέλεσμα την εργασίας μας είναι σίγουρο και εγγυημένο, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας πάνω στις δικές σας ανάγκες, αντλώντας ιδέες από χιλιάδες κατασκευές που έχουμε ολοκληρώσει και σας δειγματίζουμε καθώς και με τη τρισδιάστατη απεικόνιση μέσω σχεδιαστικού προγράμματος. 

Στην BnGwood προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα δουλεύοντας με επαγγελματισμό, σχεδιασμό και μεγάλη εμπειρία συνδυάζοντας λειτουργικότητα, ποιότητα, φινέτσα και ταιριάζοντας άριστα το προσωπικό σας γούστο στην τελική μας κατασκευή.
slider-1